Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Budi član

BUDI ČLAN

Klupska kampanja ”BUDI ČLAN” obilježit će početak 2024. godine u kojoj Naš klub slavi 100 godina postojanja. Klub je osnovan davne 1924. godine, a ovo je prvi put u svojoj bogatoj povijesti da će omogućiti svim svojim navijačima da u ovoj jubilarnoj godini postanu aktualni članovi kluba. Cilj kampanje je povećanje klupske ”obitelji” te jačanje zajedništva svih nas koji na nekakav način pripadamo ovom klubu. Upravo je zajedništvo svih pripadnika ovom kluba Naša najveća snaga, kako na nogometnom terenu tako i na svim drugim područjima rada kluba.

Cijena godišnje članarine je 30 €, a u cijenu je uključen slobodan ulazak na sve domaće utakmice NK GOŠK Kaštela tijekom 2024.godine.

Popunjavanjem i slanjem obrasca ispod ulazite u sustav članova kluba za 2024. godinu te će Vam na e-mail adresu stići uplatnica prema kojoj je potrebno izvršiti plaćanje nakon čega ste potvrdili članstvo te će Vaša personalizirana članska iskaznica biti izrađena u najkraćem mogućem roku. Člansku iskaznicu bit će moguće preuzeti u klupskim prostorijama nakon što ista bude izrađena o čemu ćete biti obaviješteni na Vašu e-mail adresu.