Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Za djevojčice

Ženski nogometni klub Marjan iz Splita i nogometni klub GOŠK iz Kaštel Gomilice sklopili su ugovor o suradnji, odnosno zajedničkoj školi nogometa za djevojčice. To je u Hrvatskoj, što se tiče suradnje muških i ženskih klubova, prva suradnja takve vrste i mogla bi pokrenuti brojne klubove da krenu istim putem.

U sklopu GOŠK-a pokrećemo školu nogometa za djevojčice od 7 do 15 godina. Treninzi započinju 7. rujna na terenima GOŠK-a, vjerujem da je ovo prvi korak prema formiranju ženske sekcije našeg kluba. ŽNK Marjan će za početak dati svoju trenericu, koja će raditi s djevojčicama, a nakon što djevojčice koje treniraju u našem klubu prođu dob za igranje svoju karijeru mogu nastaviti u Marjanu. U Kaštelima ima niz djevojčica koje se žele baviti nogometom, GOŠK im je ovim potezom to i omogućio – kazao je operativni direktor GOŠK-a Ivan Periš.

Za sve prijave i informacije o početku treninga na raspolaganju su trener Ante Rajčić (095 396 26 60) i voditelj škole nogometa Tomislav Bušić (098 990 49 81).

https://slobodnadalmacija.hr/sport/domaci-nogomet/zanimljiva-suradnja-u-kastel-gomilici-znk-marjan-i-gosk-pokrecu-zajednicku-skolu-nogometa-za-djevojcice-prvu-takvu-u-hrvatskoj-1042152